Meteen naar de inhoud

Camping staanplaats

  • by
Gezellige camping

Bij De Vrolijke Flierefluiter bieden we ruime camping staanplaatsen aan voor uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Elke plaats is voorzien van elektriciteit met een capaciteit van 16 ampère en een waterkraan in de nabijheid. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie zonder u druk te maken over uw elektriciteits- en watervoorziening.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, zodat u voldoende ruimte heeft voor uw accommodatie en andere spullen. Of u nu van de zon houdt of juist liever in de schaduw zit, we hebben kampeerplaatsen die aan uw wensen voldoen. Sommige plaatsen bieden meer privacy, terwijl andere juist open liggen voor wat meer contact met uw buren.

Wanneer u met de auto op vakantie gaat, kunt u deze op ongeveer 50 meter van uw tent parkeren. We hebben voldoende sanitair voorzieningen en op onze camping vindt u ook een overdekte afwasplaats met warm en koud water. Hier kunt u uw servies en bestek afspoelen en schoonmaken, zonder dat u hiervoor muntjes nodig heeft.

Ten slotte bieden wij de mogelijkheid om met uw paard of pony op vakantie te komen. Wij hebben ruime weides beschikbaar waar uw viervoeter heerlijk kan grazen en waar u rustig kunt wandelen. Zo kunt u samen met uw paard genieten van een heerlijke vakantie bij De Vrolijke Flierefluiter.

Details

Prices start at: $1 per night

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *