Meteen naar de inhoud

Tipitent

  • by
Huur een Tipitent in Zuid Nederland

Altijd al een keer willen slapen in een Tipitent? Daarvoor hoef je niet helemaal naar Noord Amerika! De tipi tent is een unieke accommodatie op camping De Vrolijke Flierefluiter en biedt een bijzondere kampeerervaring voor gezinnen en groepen die houden van avontuur en natuur. De tipi tenten zijn geschikt voor maximaal 8 personen en bieden een knusse en sfeervolle ruimte om te overnachten. Ideaal voor grote groepen!

De tipi tenten zijn niet alleen geschikt voor gezinnen en groepen die van avontuur en natuur houden, maar ook voor kampeerders die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele kampeerervaring. De tipi tenten bieden namelijk een unieke en authentieke sfeer die je nergens anders vindt. Binnenin de tent heerst er een knusse en gezellige sfeer, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Hoewel de tipi tenten niet gemeubileerd zijn, bieden wij wel de mogelijkheid om extra faciliteiten te huren, zoals een tafel en stoelen of een barbecue. Op deze manier kun je toch comfortabel genieten van je verblijf in de tipi tent.

Wat is een tipitent precies?
Een tipitent is een traditionele, kegelvormige tent die oorspronkelijk werd gebruikt door de nomadische indianenstammen van Noord-Amerika. Het is een bijzondere en unieke accommodatie die tegenwoordig steeds populairder wordt op campings en outdoor evenementen. De tipitent is gemaakt van canvas en heeft een houten frame, bestaande uit lange palen die bij elkaar komen in een puntige top. De tent is vaak versierd met kleurrijke stoffen, waardoor het een gezellige en sfeervolle uitstraling heeft. Binnenin is er vaak voldoende ruimte voor bedden, tafels en stoelen en soms is er ook een open haard of kachel aanwezig om de tent warm te houden. Door de bijzondere vorm van de tent en het gebruik van natuurlijke materialen, biedt een verblijf in een tipitent een unieke en authentieke kampeerervaring.

Al met al is de tipi tent een unieke en avontuurlijke accommodatie op camping De Vrolijke Flierefluiter. Het biedt de perfecte mogelijkheid om te kamperen op een alternatieve manier, omringd door de prachtige natuur van de omgeving!

Details

Availability

Reservation Form

Required fields are followed by *